به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجددز “حجت الاسلام حسن مُلایی” درتبیین شاخص های این نشریه گفت: کلمه ی امان برگرفته از فرمایش حضرت ولی عصر(عج) ” انی امان ٌ لِاهل الارض” است و این به معنای پناهگاه و مایه ی امنیت و آرامش برای جامعه است. وی افزود: رسالت اصلی این نشریه ترویح معارف مهدوی مستند با زبان علمی اما باادبیات ساده وروان است که به صورت دوماهنامه برای عموم مردم منتشر می شود.
“مدیر علمی نشریه ی امان” استقبال آحاد مردم بویژه جوانها ، بانوان و فرهنگیان را از این نشریه یسیار خوب دانسته وافزود: مقالات متنوع این نشریه بخوبی دربسیاری سایت ها و وبلاگها مشاهده ومورد استفاده قرار می گیرد. وی با بیان این مطلب که هدف مرکز تخصصی مهدویت این است که معارف ناب امام زمانی بدون خرافات ، حاشیه سازی ومسائل انحرافی در اختیار دیگران قرار گیرد یادآورشد:آدرس دهی های بسیاری از کتابها و مقالات علمی روی نشریه ی امان حاکی از این بوده که این نشریه اگرچه به نام یک نشریه ی عمومی بوده اما جایگاه علمی خوبی را پیدا کرده است .
مدیر علمی این نشریه از همه ی محبان امام زمان(عج) و از همه کسانی که اهل علم ، هنر ، خوشنویسی وکارهای گرافیکی هستند خواست ، مطالب ، مقالات ودیگر تولیدات خودرا برای انتشار دراختیار این نشریه قرار دهند.
“حجت الاسلام ملایی” در زمینه ی ترویج مهدویت در بین نسل جوان به خصوص نوجوانان هم گفت :
با توجه به انبوه نامه ها ودرخواست خانواده ها بعضی از دوستان برغم محدودیت هایی که وجود داشت از چند ماه پیش دست به کار شده اند و نشریه ی نوجوانی را به نام “سه یک سه ” که حاکی از ۳۱۳ نفر یار ویژه ی امام زمانست تهیه کردند پیش شماره ی سوم در فروردین ۹۲ در اختیاراین قشرجوان قرار گرفت. وی یاذآورشد: سبک ونگارش این نشریه که برای طبقه ی نوجوان است درمقایسه با امان متفاوت است. ما از نویسندگان نام آشنایی برای قسمت نوجوان هم از خواهران و هم از برادران استفاده کردیم که الحمدلله مورد استقبال قرار گرفته بطوریکه آموزش و پرورش و مراکز تربیتی و فرهنگی با تماس خود خواستار این نشریه شده اند.
“حجت الاسلام ملایی” همچنین درپاسخ به این پرسش که در ارتباط با نشریه ی امان ومعرفی مهدویت درعرصه بین المللی وبخصوص با زبانهای عربی ، انگلیسی و دیگر زبانها چه کاری انجام گرفته گفت: با نشستی که با مسئولین نشریه ی امان داشتیم و با توجه به خلاءیی که ما در جهان می بینیم این نشریه می تواند این خلاء را پر کند و مقدمات اینکه این نشریه بتواند به زبانهای عربی ، انگلیسی ، اسپانیولی در اختیار کسانی که به صورتی شوق موعود آخرالزمان را دارند و عدالت گستری که جهان را پر خواهد کرد را تهیه ببیند و در حوزه ی کشورهای خلیج فارس که کشورهای عربی هستند و کشورهای اروپایی و حتی کشورهای امریکای لاتین این مجله را منتشر کند ؛ مقدمات کار انجام شده با نویسندگانی تماس گرفته شده ، مخاطب شناسی آن کشورها مدنظر قرار گرفته و طبعاً حلقه های ارتباطی که باید این نشریه به آن کشورها برسد و در آنجا منتشر شود شناسایی شده و امید داریم که به فضل خدای متعال و عنایات خود حضرت ولی عصر (عج) و همکاری همه ی دلسوزان ما بتوانیم این نشریه را به زبانهای دیگر ترجمه و منتشر کنیم چرا که امام زمان امام ما نیست ، امام کل دنیاست ، او امام مهربان هستی است و زمانی می آید تا عدالت را در تمام دنیا ، مهربانی را در تمام دنیا منتشر و ظلم و نامهربانی را از کل دنیا محو کند .
وی تصریح کرد: کاری که برای عرصه ی بین المللی نشریه ی امان صورت گرفته کار نوپایی است و ما چون معتقدیم همانقدر که معارف مهدوی مهمند باید محکم انجام شوند و الا بازخوردهای منفی احتمالا ًخواهند داشت و یا مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت . مقدمات علمی و سازو کارهای اجرایی اش را برداشته اند که به امید خدا در همین امسال ما بتوانیم از این پروسه به خوبی استفاده کنیم مخصوصاً اگر کسانی در جریان اخبار مهدوی در سطح کشورهای منطقه باشند.
“حجت الاسلام ملایی” درباره این پرسش که مردم چگونه می توانند این نشریه را خریداری کنند و جایگاه عرضه ی آن کجاست ؟ گفت: بنیاد فرهنگی مهدی موعود که نشریه ی امان زیرمجموعه ی آنهاست در تمام مراکز استانها شعبه دارد به نام “بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود” مثلاً شعبه ی اهواز ، شعبه ی کرمان ، شعبه ی تهران ، شعبه ی دزفول ، برخی از استانهای کشور به واسطه ی فعال بودن حتی شهرهایی که مرکز استان نیستند مثل شهر دزفول ، شعبه ای علاوه بر شعبه ی مرکز استانی خود دارد ؛ در بعضی از مراکز استانهای دیگر هم چنین است .